Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tacksam



Vissa dagar stannar jag inomhus
matt av strapatserna på dass -
sådana dagar
är jag extra full av tack

Jag tackar mig själv
för kul diagnos
"Betty Boop rensar ut"
(ovillig till sjukhusbesök)

tackar för att jag själv kan gå
mellan toa - badkar - säng

tackar för att ha det bra
varmt och skönt

är glad för att ork och lust
är relativt stark

är tacksam att jag har en man
och kan vila i hans famn

tacksam för bra romaner i travar
och att ha en plats för att måla akvarell

magen har tvingat mig kvar
helt nära min toalett
ändå har dagen varit ganska bra
därför tack för idag!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-03 20:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar en ödmjuk tacksamhet, och förmåga, att ta vara på och njuta av det positiva i det negativa.
2024-02-05

  Eva Langrath VIP
En fin dikt om att känna tacksamhet trots att livet inte är helt lätt.
2024-02-04

  Anya VIP
Att känna tacksamhet är stort. Att känna det när man har jobbig mage är ännu större.
2024-02-04

  lila fjäderblomman VIP
Blir glad av dina ödmjuka tack! Tack för det! :)
2024-02-04

  Kungskobran VIP
Varmt och skönt med en omtänksam make vad mer kan man begära.
2024-02-04

    Lena Söderkvist VIP
När man mår pyton fysiskt vet man att man åtminstone lever. Allt är relativt. Skönt att du finner trygghet i tillvaron, hoppas det smittar. Trygghetskänslan alltså.
2024-02-03

  Respons VIP
Det är stort att känna tacksamhet för livet!
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP