Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan vid Seven Eleven: Inatt går vi hela vägen

Jag väntar vid hörnet på seven eleven
En sen sommarkväll, luften är fylld av romantik
Dofterna är underbara, jag njuter
I väntan på min blivande älskar
Inatt tänker vi ta varandras oskuld
Och älska tills kometerna exploderar

Du är min skatt, jag fann dig och vann dig
Dejtat i en månad, du är så vackert underbar
Säger alltid rätt saker, vi pratar om allt och skrattar
Du sätter prägel på min dag, skapar en vilja att vakna
Innan dig var jag inte hel, mitt hjärta bankade
Kärleken spirar i våra unga dar, ikväll sker mirakel

I min väntan vid seven eleven njuter jag av min omgivning
Den är förintande vacker, så obetydligt underbar
Min älskade kommer snart, vi ska njuta hela natten
Kolla film, mysa och njuta, obotligt sjuka
Du får mig att skratta varje gång vi ses
Jag känner mig så hel med dig
Du berikar mig med ditt underbara sken

Min prins, ja så kallar jag dig i smyg
Kommer snart och hämtar mig, här vid seven eleven
Han kommer på sin yamaha Dt
Sen åker vi mot solnedgången, hem till mig
Och hånglar sönder varandra tills vi sprängs
Sugmärken överallt på min nakna hud
Ikväll ska vi gå hela vägen

Underbar njutning i skymningen ljus
Vi är unga, friska och hela framtiden framför oss
Två vilda människor som förenas av kärlekens dans
Och dansar in i skymningen, ända in i gryningen
Min prins, du kommer snart, jag väntar
Här, vid seven eleven, uppklädd endast för dig
Du gör mig hel, och ikväll, går vi hela vägen




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP