Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är en skygg fågel

Det var nog känslan av tomhet i rummet
som fick mig att förstå vad jag hade mist
av allt det jag hade och trodde var funnet
stod ljuset och dess skuggor kvar till sist.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-11 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin