Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla barn

Pappa ett vrak.

Mamma avstängd.

Mamma hålla snygg fasad.

Pappa slutkörd.

Stackars lilla barn.

Pappa begår självmord.

Mamma avstängd.

Barnet faller ned i

ett djupt mörkt schakt.

Ingen plockar upp det.

Nu är barnet bortglömt.

Mamma avstängd.

Barnet stänger av. 

Styvfar mobbar barnet.

Barnet springor omkring

euforiskt och galet i ett

bländande skådespeleri

på sin väg mot undergången.

Mamma avstängd.

Pappa död.

Mamma hålla snygg fasad.

Barnet psykotisk.

Mamma avstängd. 

Jesus står handlingsförlamad. 

Stackars lilla barn.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-02-08 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna