Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar


Tjugoåtta tecken som bark runt trädet
tröst och längtan ett pärlband av ord
hjärtats slag som en slägga mot städet
för ett avskedsbrev på ett nattduksbord

famna min själ fyll mina ådror

med kärlek och sorg ur skogssjöars djup
fly mitt mörker låt ljuset få flöda
och säg en sanning om döds dalens stup
bortom min oro och jord livets möda

öppna min dörr rör vid mitt inre

besjäla mitt hjärta med näktergals sång
bind mina sinnen vid själens strängar
och visa mig vägen när tid är en gång
till dina för evigt blomstrande ängar.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin