Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken och havet

 

Man föds.
Man badar i havet.
Man dör.
Man kunde inte simma.
Sådant är livet.
Människornas svarta saknad.
Kärleken kan inte dö.
Man var säker på att man kunde simma.
Man var ett barn.
Ett pojke som havet slukade.
De anhörigas outhärdliga sorg.
Livet som så småningom måste gå vidare.
Så orättvist och grymt kan livet vara.
Man var ett barn och nu så är man borta.
Man dör och man föds på nytt.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-12 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna