Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fram för ärlighet och handlingskraft


Tand för tunga


Vad fan är det för fel med landets politiska skara
som producerar all världens skit runt sina bord
och medan landet står inför hot vänta vi ska bara
var vaksam inte rädd nya haranger av tomma ord

vid krig kan värnplikten införas igen hör på den
tillochmed återupprätta vårt eroderade försvar
hör här folk har förstått långt bortom alla men
att ni inte duger till att rädda det som finns kvar.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-14 05:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Totalvägra!
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Titin