Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln


Mäktiga rum fjärran fängslande tak
kan blott med sinnen förstås och ses
ty till dessa av känslor vävda gemak
den allra närmast intill en nyckel ges

ta den

för hur vi än skyndar genom livet
med vardagens slit och plikttrohet
står det nog i ett rum redan skrivet
vad drömmar är och dess verklighet.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin