Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så genomarbetat men rakt från hjärtat. <3


Efter slutet

Jag vet att mina tankar borde vara någon helt annan stans nu
Att dem borde dansat vidare för länge sen och nu dras med i en melodi som jag aldrig hört förut men som förför mig så som jag aldrig förförts innan

Jag vet att jag borde slutat tänka på dig nu
Slutat tänka tankarna om vad vi hade kunnat bli och hur du och jag skulle vara en alldeles egen och perfekt unik melodi

Jag vet att ännu ett: jag älskar dig, inte kommer få dig tillbaka
Men i mina drömmar händer det fortfarande

Och jag vet att jag måste sluta längta, måste sluta drömma
Men i mina drömmar är jag lyckligast på jorden

Allt jag önskar är att du också skulle känna det

Men jag vet att du säger det till någon annan nu
Att dem orden som fick mig att känna mig unik är dem som nu får mig att känna mig som en droppe i ett helt hav

Jag vet att allt är över nu
Men i mina drömmar är det jag och du

Och allt jag önskar är att du en sista gång skulle ta mig med bravur




Fri vers av GrodPrinsen
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GrodPrinsen
GrodPrinsen