Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Aning

Jag betraktar
nyponrosen
där en fluga vilar
under ett blomblad

Känner den svaga doften
förnimmer hur
smärtan av att du varit min saknad
blandas med glädjen över att du är

© Eva Hedlund fd. Langrath 2024




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-20 10:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vackert om att både sakna och glädjas. Precis som det kan vara. Mänskligt.
2024-02-21

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-02-21

  KYREUS of Sweden
Insikter som räknas....
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP