Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till dig

Snälla jag och du bli
för jag vill ha dig i mitt liv.
Jag vill din kärlek vinna
så du ej försvinna.
Varje dag dig kärlek visa
- du behöver aldrig frysa.
Se mig, hör mig
- du berör mig.
För mitt hjärta du når
och det du får.




Bunden vers (Rim) av Sky Andersson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sky Andersson
Sky Andersson VIP