Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fönster


Nyss väckt av älvor i morgondimmans skingringsstund
solen strålar livets ljus över kärlekens glädje och sorg

älven flyter ljudlöst förbi saknadens blomstrande lund
strax bortom fönstret till av mina tankar fjättrade borg.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 09:55



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fint.
2024-02-23

  KYREUS of Sweden
verbala skönheter....
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Titin