Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör är den tråd



Hon skyndade som han
för den flammande kärlek
ingen av dem ville mista

men där himmelen speglade
sin skönhet i sjön
och blommorna stod i sin prakt

slog ett budskap om död
ned med en sådan kraft
att hennes hjärta kom att brista

bland drömmar står somliga
drömmaren bi
åter andra förgås av dess makt.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-21 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin