Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett budskap


Något speciellt denna morgon
den skilde sig från de andra
vinden tvang molnen ge vika
och dimman vek undan sin slöja

inre väsen talade ett nytt språk
och dess ägare förstod varandra
och ändå så kan även jag förstå
att ett samförstånd kan dröja.






Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 16:24



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Tja i mina ögon är detta inte bara rim utan känns som en djup tanke.

2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Titin