Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuskig Vår

Åh det är så snuskigt,
När våren faller på
Fyller mig med dopamin
Eufori från topp till tå!

Jag vill lägga mig i vått gräs
Och viska ljuvligt tyst
Medan solens strålar klär mig av
Varje kroppsdel blir varmt kysst.

Vitsippor och Gullvivor, åh!
Dessa färger, sån extas!
Små regndroppar på bladen glittra
Som om de vore glas.

Åh det är så snuskigt,
När våren faller på
O fyller mig med sin sång
Som ljuder i det blå!




Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 64 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-23 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva så - och välkomna våren -
det händer sällan eller aldrig i vårt land.

Vi svenskar är för slutna för att kunna öppna upp för känslor på tu man hand.

Du går före oss och njuter
som vi borde göra - ja Du faktiskt tjuter!

En mysig text, från början till slut!!
2024-02-23

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
påminner om stora diktare
riktigt proffsigt skrivet :)
2024-02-23

    Titin
Fattar hur du tänker fint skildrat men det finns inget snusk i våra årstider, snarare tvärt om.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd