Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Vara Frälst

Det måste vara jobbigt -
Att vara frälst.
I skuggan av ens
Privilegium -
På snabbtåget till Gud
Bli bränd av strålglansen
Av en guldbiljett.
Det måste vara
Jobbigt -
Att ständigt behöva
Förklara för andra
Hur frälst du är.
Ja, så jobbigt det är -
Att vara frälst
Så jag får försöker
Att undvika det, helst.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 38 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd