Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feromoner

Stulna blickar,
Andetag som inte riktigt vågar
Andas,
Som flytande kväve
Sprids du över min hud,
Dimman över morgonens löv

Du blir min död.





Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-21 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd