Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland mista ord

Allt det där fina och vackra dör sakta ut
ett ord i taget blir mer än verkligt här
de har nog mist sin glans och tagit slut
de finns inte längre bland oss där vi är.

Det kan jag tycka är väldigt trist.









Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-23 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin