Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Bara bara du Margaretha...' är den där envisa låten i ens huvud igen och igen. Texten nedan är delvis ett svar i mejlen till en annan penna här inne.


Rimmande som en klåda





Då en biter i lakritsremmen läcker,
eller ser fisken i akvariet smäcker,

känns ofta nog den upplevelsen häpen,
en människa kan uppträda just näpen,

som ett sjungande barn på en scen,
med en röst så oskyldigt len,

ett jag i eget som sinne,
skulle kanske aldrig uppträda i linne,

hellre då kanske i bländande tyg,
för att ta uppmärksamheten från envar blyg...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-26 19:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fina rim som inte behöver någon lindrande salva.
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP