Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska städer på R , där ses kanske främst Röteborg, Rörebro, Rockholm, Rund eller Ramfors, som de skulle kunnat få heta, om det stiftades en lag på att alla större platser i landet, skulle börja på just R, som i Rolf.


Jag hörde 'Älsklingstuna'...





...när någon talade om den staden.
För någon tid sedan (tolv år eller så)
var Norrköping Sveriges femte stad.

I vilken kategori vet jag inte. Skövde
exempelvis ligger ju i framkant, när
det handlar om eller ses som beläget

mitt emellan tvenne stora sjöar eller
som andra vill tala om dessa vatten,
innan hav, omgivna av just bara land.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-02-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP