Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tavlan. Av Unikum 2024. Den text unikum skrev, förtjänar att bli bokmärkt och lagt i en ask för att så placeras i en hylla bland andra unika askar.


Kommentar på en text (2754) bara ord





'En present som ännu inte blivit given'.
Det låter nästan för bra för att vara sant.
Men ibland är det just på pricken så.

Som när en släkting ger bort en sak
till en själv i födelsedagspresent,
för att givaren

har köpt sig en ny sak
när den gamla
gått sönder

och kan lämnas in för lagning,
av den som fått saken i present...
Är ett halvt stycke av något

som en gång var ett helt stycke,
bättre än inget stycke alls?
Kanske om det ändå haft 'rätt färg'?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-08 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP