Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktslös

När jag är ansiktslös,
Är du avsiktlös.

När jag visar mig,
Då prisar du mig.

När jag exponerar min hud,
Vill du ta mig som brud.

När jag öppnar mitt sinne,
Faller jag ur ditt minne.

När jag öppnar mitt hjärta,
Ger du mig smärta.

När du försvinner som förr
Låser jag ännu en dörr.

Tills du tvingar mig sen
Att öppna den igen.




Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-10 17:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag fick se en man i min by som inte hade nåt ansikte.
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd