Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek på k



kassa - kassor
kasse - kassar
kossa - kossor
kisse - kissar




Skapa | Skriva av Gunnar Hilén VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-19 09:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Såja kan det också låta ! Här vare erotisk erosion vill jag lova.
2024-03-20

  smultronbergen VIP
Kleptoman- kleptomaner
klösakatta- klösakatter
Klåda - klådor


Kåta klättrade vi likt klösakatter över
kleptomanernas klåda.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP