Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raksträckan inledd

Labyrinten är definitivt ett avslutat kapitel
utvikningarna och stickspåren likaså
omvägarna
genvägarna
luftvägarna hahaha
de underjordiska
de överjordiska
de där man kröp fram
stapplade
gick baklänges
de som ledde in i väggen


nu är det bara raksträckan kvar
med gropar,
själsskador
jättehål

men där framme
väntar vaggan
nedsänkt i jorden

luktlös
men jag anar den.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-19 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP