Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade nog inte tänkt mig att livet skulle behöva bli så djävla svårt


Hjärtats sorg


Den vackraste
av blommor
i en korg

kan blott
med sinnen
ses och förstås

den slår ut
av kärlek
och dess sorg

och vill aldrig
någonsin
tillfullo förgås.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 56 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-03-19 15:26



Bookmark and Share


  WyS VIP
Inledningen. Jag hade nog inte tänkt att.....
Så är det nog för de flesta
Syns inte på ytan då fasaden inte får genomskådas.
Kanske är det juat detta som tvingar endel av oss att börja leta svar bortom allfarvägen dit inte så många vågar en vandring som tar sin tid och kräver både tålamod o uthållighet.
Ibland inse att man gått vilse och få stanna upp och börja bli noggrannare att använda sin inre kompass som vägledning.
Tack för dina fina kommentarer.
Genom åren på poetet så har många sannat till men nog förstått att mina ord blev för utmanande och svåra att ta till sig.
Jag är sann i min upplevelse som de flesta inte förstår o det är okej.. Var o en har sin resa till insiktet!
2024-03-20

  Fjellhuldra VIP
Hjärtats sorg.
En mycket vacker text
Där orden förklarar visar hur sårbar livet kan vara.
Nästan du känner tårarna komma ned för kinden.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Titin