Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara barn.



Att födas till några som inte vill ha en.
Att födas till en som vill ha och en som inte vill ha.
Att födas till några som vill ha men inte kan älska ett barn.
Att födas till en som redan har barn på annat håll.
Att födas till några som dödar en.
Att födas till några som knullar en.
Att födas till några som ger bort barnet.
Att födas till några som gör narr av barnet.
Att födas till några som tror att barnet är vuxet.
Att födas till några som redan har tio barn.
Att födas till några som inte har ett hem.
Att födas till några som lovar guld och gröna skogar.

Hur orkar vi ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 05:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt starkt och fint om hur utlämnade barnen är.
2024-03-21

  Gunnar Hilén VIP
Tack Emanuel !
2024-03-21

  Emanuel Sigridsson VIP
Fin avslutande fråga? Och en välriktad fråga.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP