Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaxholm, höst

Det är aldrig det som verkar stort som verkligen är stort
Det som inte slutar röra sig är alltid större
Hon är känd för sina vackra ord
Han är känd för sin tystnad

Värmelampan som värmer äggen gör nytta
London under häftigt regn

Blir du för stor känner du inte
Är du för liten lyssnar du oftast för mycket på andra
Underskatta mig ej, jag har redan blivit satt under giljotinen

Små, små sandöar bildas ute i vattnet vid sandstranden
Jag diskuterar gamla inspirationsämnen, vi diskuterar levnadsfilosofi
Vaxholm




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-21 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP