Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raps och lin

Överlevnadsgrad 100 av 100
Du kan inte missa
Allt som såg ut att vara ruttet,
är fullt av liv

Ett ruttet spökskepp är nu ett korallrev,
rikt på fisk och kräftdjur
Oktopuss och muräna
Haj och manet

Gottland var en gång ett rev
Nu är vacker kalksten kvar
Åker och hästar
Raps och lin




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 15:22



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Tänkvärda ord, gillar sista strofen mest eftersom jag bot på Gotland
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP

Senast publicerade
-
-
Röd
-
Torrt
-
Beckmörkt
Raps och lin
* Se alla