Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ålder är bara en siffra, I dagens Ilta Sanomat kan man se paret.


Danny och Helmi




Han heter egentligen Ilkka Johannes Lipsanen, med artistnamnet Danny ( som kommer från Daniel som i sin tur betyder "gud är min domare" ). Han är 81 år och en av Finlands absolut populäraste sångartister.

Hon heter Helmi ( "pärla" ) Loukasmäki och är 23 år.

– Det här samarbetet började för fyra år sen och jag var då Dannys assistent. Nuförtiden kan det kännas roande att säga "assistent-sällskapsfröken". Sedermera har saker förändrats och nu betyder samarbetet och vänskapen så mycket mer, säger Loukasmäki.

Paret firade nyligen hennes födelsedag i Thailand.

Det ska tilläggas att stora åldersskillnader är osedvanligt ofta förekommande i Finland. Speciellt i artistvärlden.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-22 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP