Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Archaeopteryx

Trollkarlen
Himlens kjejsare
Förhistoriens dansare

Gamen
Klättraren, sultan

Jag har en dröm då jag lättar från marken
Jag lättar, svävar runt
Där du, någonstans mellan urtidsträd

Spelar på sin tvärflöjt
Trollkarlen





Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP