Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt och varmt...en fråga om kön ?




Sköna varma maskulina El Niño har gjort sitt

Nu kommer kalla hemska feminina La Niña


Vem döper vädersystemen om inte
kvinnohatande spanska meteorologer.


Bläääääääh !!!!!!!!!!!!!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-25 08:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nå men El Nino ställde väl till det så det räcker.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP