Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning för sjuk text !!!!!!!!!!!!!


En kvinnas röst av idag.




"Jag känner att det finns ett stigma. Jag gjorde om dem ( brösten ) när jag var klar med att amma mina barn för jag vet inte var de tog vägen, men de tog vägen någonstans. Sen gjorde jag om dem rätt nyligen för den första gången så hade jag inte tillräckligt mycket kroppsfett så du kunde se konturerna av implantatet så jag fick byta ut dem,

Hon berättar också att hon har opererat sin näsa.

– Och det är faktiskt något som jag har blivit anklagad för att ha gjort 6-7 gånger. Det är omöjligt, din näsa skulle få nekros eller trilla av.

– Jag har inte opererat min näsa sen jag var 23.

Dessutom finns det en operation hon har gjort som hon inte vill berätta om.

– Det finns en sak som jag har gjort som jag håller på, förlåt. Det är inte en känd plastikoperation. Folk vet knappt att den finns.

– Jag ville verkligen göra det och jag behövde göra det.

Det har tidigare cirkulerat rykten om att Megan Fox har lyft sitt ansikte – vilket hon nu sätter stopp för.

– Jag har aldrig gjort någon form av ansiktslyft.

Hon har inte heller gjort fettsugning eller kroppsskulptering som amerikanska rykten gjort gällande.

– Jag skulle bli så smickrad om någon trodde att jag hade gjort ett brazilian butt lift. Om jag kunde skulle jag göra det. Men jag har inte det där extra kroppsfettet".

Det kan tilläggas att kvinnan i fråga inte dricker alkohol men man måste ändå fråga sig VAD det är hon stoppar i sig som får henne att verka så klok och eftertänksam.

Ja, mannen har sitt kvinnohat men det verkar hon också ha.

Jag frågar mig gång på gång vad det är med kvinnor idag. Hennes besvikelse över mannens beteende räcker liksom inte. Hon måste ge sig på sig själv också. Rumpförstöring t ex kan vara dödlig. Vem gör hon sig till för kvinnan ?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-25 12:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sjuka ideal skapar sjuka människor.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP