Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita inte på mannen som säger massa vackra "sanningar"




När kvinnan på gatan möter en man
är hon så klok
hon lärt sig vara
och undviker hans ögon.

Men så trist det är
så jävla tråkigt
så ledsamt.

När samma kvinna möter mannen på nätet
låter hon sig behagas till oigenkännlighet
och hoppas och tror hon äntligen
träffat sin underbare prins.

Då plötsligt har all paranoia försvunnit
all försiktighet byts ut
mot himlastormande känslor
och nu är kärleken ett faktum.

Nej !
Nej nej nej !
Mannen kan vara mer falsk än så.
Han är ofta lika desperat som kvinnan
men efter sex eller pengar.

Den här utvecklingen kan bromsas och stoppas
bara på ett enda sätt.

Det är att lova sig själv att om man som kvinna
verkligen önskar en långvarig/livslång kärleksförbindelse
så måste hon ge sig själv tid, tid, tid
och se till att träffa mannen så fort som möjligt
för att sedan dejta länge länge
innan hon vet vad han går för.

Håll honom på halster !

Är du så älskvärd och fantastisk som han säger
är du värd att väntas på.

Uppgradera din egen värdighet kvinna !


GLAD PÅSK !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-25 13:36



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket kloka ord. En människa lär man bäst känna i verkligheten och under lång tid.
2024-03-25

  Öknens Ros VIP
Kloka ord!
2024-03-25

  överlevaren VIP
Klokt….allt har sin tid, tiden visar vad som sker!
2024-03-25

  alicja lappalainen VIP
:)
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP