Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt påskeld

*
Regndroppar svalkar
risets brandgula fjädrar.
Med dig lever allt.




Bunden vers (Haiku) av liktenelegi VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-29 07:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Underbart samspel mellan vått & torrt liksom moll & dur liksom hårt & mjukt..!
2024-03-30

  Respons VIP
Kärleken gör påsken levande och njutbar!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP