Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dä ä pollupärt mä särs krivande. Att göra bort sig är inte svårt, om en själv försöker lyckas. Men att planera att misslyckas, det misslyckas jag med och då skyller jag gärna på planeringen eller någon annan.


Livet är då för virr ande




Då jag spelar och känner mig 'hemma',
kommer överraskningen plötsligt
och jag är precis som borta.

Då jag spelar och känner mig 'borta',
kommer överraskningen plötsligt
och jag är precis som hemma.

Ibland då jag sitter där på läktaren
och hemmalaget står på plus
finner jag mig stå upp och tjoa.

Men ofta nog ser jag borta på teve
och bortalaget har gjort bort sig,
det blev själv mål för hela slanten.





(Som du kan se av bilden, stod jag på Sankt Paulsgatan
i huvudstaden och fotade ner mot Söder Mälarstrand.
Vid tillfället ifråga hade jag stigit av tunnelbanan samt
gått till utgång Hökens gata och sedan tagit av åt höger

och så svängt in på Sankt Paulsgatan och haft med mig
kameran laddad och färdig.
Det bästa med gatubilder är att motivet ofta nog är stilla
och inte rör på sig onödigt mycket. )

o





Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-31 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP