Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Jag ser slutet,
men det är bara en hägring
Hennes sätt känns inte äkta längre,
det är mitt eget fel
Jag vrider och vänder, tills det går upp i rök

Det verkar alltid komma tillbaka,
är man rädd för upprepning, är man rädd för livet
Det kommer tillbaka, men är jag värdig?
Jag ser slutet, men kvinnor kommer tillbaka
Jag vet inte vad det beror på, det känns lite som turen

Israel
Han kommer också åter,
hans kompisar i öster
Hon är viktigare än dem, många kvinnor är det
Jag såg slutet, men det var bara en hägring
Repetition är en gåva från gud, om man har fina minnen
Tackar vet jag feminismen




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-01 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP