Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga var vi



Idag firar vi fyrtioett år av förlovning,
ja, en snörik och vacker dag,
till vår förvåning.

I backen i Stennäs,
vid sidan om utedasset,
en glädjens dag det blev,
platsen var självklart rätt,
därav skrattet.

Unga var vi,
utan förstånd och erfarenhet,
men med brinnande hjärta,
en förälskelse så het,
likt en majbrasa sprakade,
upp till änglarna fötter,
dansandes till vårt kramande.




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-02 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP