Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet mellan vaken och dröm

Drömmarna växlar , natten är varm,
gardinen fladdrar vid det öppna fönstret

I gränslandet mellan vaken och dröm,
är gardinen en slöja över ansiktet
och vaknar med ett ryck

Kärleken bredvid andas gott,
minnen växlar mellan sorg och glädje,
ett helt liv fångas upp

Hon , min lagvigda , är fortfarande här,
är tacksam över troheten,
för friheten att älska,
tacksam för att vara lika förälskad än idag




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-02 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP