Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till den lidanden mannen i förkylningstider :)


Nysningar och nära-döden-upplevelser



När mannen i huset nyser,
ringer geologen – seismografen ryker.

När kvinnan i huset nyser,
kollar mannen om bildäcken pyser.

När mannen i huset nyser igen,
upplever han en nära-döden-färd
bland färdmän.

När kvinnan i huset nyser igen,
säger hon glatt , "Tjosan" , jojomän!

Alla vi män,
drabbas vi hårt av livet,
redan från moderlivet , jojomän!

Vi lär oss hantera hela vardagslivet,
där kampen liknar vildmarkslivet,
och förkylningens kraft oss driver.





Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-06 14:09



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Inga rysningar.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP