Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att banta (eller: hur jag blev tjuren Ferdinand)

Att banta är ett mycket märkligt existensiellt tillstånd
Att göra sig redo för det passiva känns lite som att gå ut i krig?
Fast du är en pacifist utan tanke på att ta till med vapen
Du gör liksom ingenting. Rustar upp för en rad antihandlingar!
Tricket är alltså att göra absolut ingenting
Äta ingenting javisst men också sluta dela in dagen efter trevliga måltidsstunder
Du är plötsligt fri från samhället på ett sätt du aldrig önskade. Du är en normbrytare?
Du gör ingenting och du ska inte begära någonting
Funkar verkligen buddhismens aversion mot begär?
Mycket vill ha mer osv
För aldrig begär jag så mycket som i det passiva icke-ätandet
Det är därför dieter är så populära
LCHF, Atkins haha åh vad jag saknar Atkins?
Inget är så aktivt som jakten på de där himla kolhydraterna
Stenålderskost! Jägare och samlare var så fit:a kanske borde prova?
Dieter har ett helt annat driv i sig
Livsoptimerande och aktivt. Ger oss bilder på livsstilar vi vill ha
Du kanske jobbar med affirmationer och inre bilder?
Dieter är det minst fria och samhällsomatörtande du kan göra
Men jag, jag sitter hellre här, passiv, hungrig och normbrytande, och luktar på blommorna




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan