Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en ärlig människa, jag lovar bara saker som jag är osäker på om jag kan hålla. Kanske vet jag inte vad jag säger, men jag tänker det jag säger. Från Ronneby i natt rapporteras det att natten varit lugn. I Lysekil försvann en svart katt.


Är jag inte säker, är det vad jag säger






Det skulle aldrig falla dig in
att lova något som det
visar sig är med sanningen överensstämmande.

Gör slut på alla krig,
under ditt styre
kommer alla soldater hem.

För det kan du lätt säga,
för att det skall kunna bli fred,
måste det först vara krig.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-04-09 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP