Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att fångas

Du, med alla dina former
Allt som du förstod
Alla dina mönster och alla dina ord

Kom, lura mig till trans nu
lura mig till blod
lura mig till vindar
runt alla dina ord

Det var så länge sen nu som jag log
utan att fångas
och det var så underbart att följa dig

Du, jag tänker på mig själv nu
jag hittade tillbaks
från andra sidan havet
mitt vilsna undantag

Nu, kan jag känna våren
slå emot min kind
det var så länge sen
det var så länge sen




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-10 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP