Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

 

när jag blundar 

kan jag fortfarande höra din röst

och hur du säger mitt namn

 

saknar dig så




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-11 16:42



Bookmark and Share


  animan VIP
Minnen kan vara ett stöd i saknaden.
2024-04-11

  Skatflickan VIP
orden känns, nära
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP