Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringar

 

en efter en, större och mindre

som ringar på vattnet

godmorgon brunett, 

sa hon och log mot sig själv i spegeln 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP