Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giftigt

 

likt en miljöfarlig fabrik 

spyr du ur dig föroreningar 

utan en tanke på konsekvenserna 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-11 17:00



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
En del borde fundera lite extra på ordspråket:
Att tala är silver, men tiga är guld.

Eller åtminstone tänka efter innan de talar.
2024-04-11

  animan VIP
Dåligt samtalsklimat …
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP