Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människan. I livets gryning kryper människan på alla fyra, mitt på dagen, alltså i medelåldern som tycks börja vid 43, går hon upprätt på två ben. När medelåldern tar slut och går in i (Senåldern) behövde farbror Roa Kim sin käpp. Tredje 'benet'.


Gåtans lösning 2024 04 12








Gåtans lösning,
den har väl du redan listat ut.
Så vad har du, egentligen, här att göra?

Och sedan när du är död,
då spelar en rent kemisk lösning
väl ingen roll?

Det är så märkligt livet.
Det börjar någonstans
i ett rent personligt universum.

Och sedan bara någonstans mitt i,
när resan borde kunnat fortsätta,
har den nått sin ändstation.

Så det är ditt öde, ditt Åter lo.
I nästa liv så blir människan ett djur.
I detta livet syns du vara ett odjur.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-12 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP