Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda litet grässtrå


Under aska
ligger hjärtats ängar
då körsbärsträdens
blomblad faller.
Hypotetisk
är dess vår och sommar
som jag runt omkring mig ser.

Ändå anar jag en framtid
växande ur detta nu
som en levande rymd i väntan
ett enda litet grässtrå.




Fri vers av Rasmus Nikanor
Läst 21 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-12 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Nikanor
Rasmus Nikanor