Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stundom har jag nya och gamla melodier i huvudet. Det är ett fenomen jag inte är direkt ensam om. Ibland är det bara musik, ibland är det ord till musik, bara att jag inte kommer på varifrån. 'Vad har du under blusen, Rut'...


Labrador i Ecuador?






Häxan Surtant ville i ett avsnitt av en barnslig
tv-serie jag råkar upps katta, trolla bort alla soffor.
Sedan var det någon som råkade tycka att

'soffor är bra att ha' och så måste hon trolla
tillbaka alla soffor igen. Det är därför hon är så sur.
För hon måste alltid rätta sina egna fel.

En del sura människor är inte benägna till att söka
skapa fred efter att ha skapat krig. De vill hellre
'vinna' än erkänna att de trots allt 'kunde ha fel'...




(Soffan på bilden blev inte tillfrågad om
den ville ha sällskap av en papperskorg.
Men papperskorgen hördes i alla fall inte
ha något emot litet som sällskap.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-04-15 02:12



Bookmark and Share


  Koloristen
"Ingen soffa för dig!"

lite som:

"No soup for you!"
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP