Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Yrsel

Alvedon,
varm, febrig,
Hostar, svettas, yrar
Du stryker min panna
Förkylningstider




Bunden vers (Annat versmått) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP