Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

någon
vår

jord intill
din
jord

scilla
gräs
scilla

och
inte går att skilja
från varann




Fri vers av omobulle
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle